Van Businessplan naar Businesswebsite in 1 dag!


Workshop van Businessplan naar Businesswebsite in 1 dag!
 

In kleine groepen van maximaal 4 personen ga je een opzet maken om jouw plannen voor een eigen bedrijf visueel in beeld brengen.

Eerst 's morgens in grote lijnen op papier.
We stoppen tussen de middag om te genieten van een heerlijk lunchbuffet.
Om vervolgens 's middags direct aan de slag te gaan met de opzet van je eigen website.

Van Businessplan naar Businesswebsite in 1 dag!

incl. btw

Workshop van 10:00 - 16:00

In kleine groepen, maximaal 4 personen

Jouw BusinessPlan vertaald naar Jouw BusinessWebsite

Samen gaan wij één dag werken om jouw plannen, jouw ideeën en jouw BusinessDroom visueel in kaart te brengen. Dat doen we door te bouwen aan jouw Eigen BusinessWebsite

Er is niets leukers dan stapje voor stapje jouw eigen website bouwen.
Je hebt je plannen, ideeën en dromen duidelijk voor je in gedachten. Misschien heb je al een Businessplan op papier staan. Maar wat nu? Hoe nu verder?

Een website mag je zien als één grote visitekaart. Eén groot visueel overzicht van wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Als mens én als bedrijf ben je continue in ontwikkeling. En jouw website gaat mee in die ontwikkeling. Het is dan ook super mooi en wel zo praktisch als je jouw Visitekaart zelf altijd up-to-date kunt houden.

Samen gaan wij Jouw Businessplannen omtoveren tot een Visueel Geheel.
Dat doen we door eerst wat vragen door te nemen en op een groot A3 vel de grote lijnen uit te zetten. Dan gaan we bouwen, stap voor stap, steen voor steen aan jouw website.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een BusinessWebsite die staat. Pas als je zelf helemaal tevreden bent, druk je op de knop Publiceren en dan ben je Live!

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Samen gaan wij een dag zitten om aan jouw eigen bedrijfsplannen te werken. 


Van ongeveer 10:00-12:30: na kennismaking en koffie/thee gaan we aan de slag om jouw plannen, ideeën, dromen visueel in kaart te brengen.

Van 12:30-14:00: genieten we van een lekker en gezond lunchbuffet en we sluiten af met een wandeling om even de benen te strekken.

Van 14:00-16:00: gaan we jouw plannen omzetten naar jouw eigen website! We maken de lay-out en ik vertel je over de betekenis van kleuren en lettertypes.

Je gaat naar huis met veel inspiratie, energie en jouw plannen die je nu visueel in kaart hebt gebracht. Zowel op papier als op het scherm.