Willem's Kas, Maandelijkse Bulletins met up-to-date informatie voor ondernemers

Willem's Kas

Willem's Kas is een bron van informatie met veel liefde verzorgd. Met de Maandelijkse Bulletins uit de Kas van Willem willen wij het ondernemen leuker, makkelijker en gezonder maken. Met als voornaamste doel dat jij als mens én als eigenaar van een eigen bedrijf in alle (financiële) rust én met veel plezier aan je passie kan werken. Loop je ergens tegenaan in je onderneming of wil je graag informatie over een bepaald onderwerp ontvangen? Stel je vraag via e-mail dekasvan@wil-lem.nl en wij zoeken het voor je uit. 
Vraag en antwoord worden in de maandelijkse bulletins van Willem's Kas gezet. 
Zo helpen wij er samen ook andere ondernemers mee.

Platform zzp, eenmanszaak, vof - WIL-LEM Administraties en Trainingen

Vraag & Antwoord

In Willem's Kas groeit en bloeit het en alles wordt met veel liefde verzorgd. Heb jij een vraag voor Willem? Leuk! Mail je vraag dan naar dekasvan@wil-lem.nl. Wij zorgen ervoor dat vraag en antwoord in de Kas van Willem komen te staan.

Platform zzp, eenmanszaak, vof - WIL-LEM Administraties en Trainingen

Links & Lijstjes

In Willem's Kas vind je handige links en praktische lijstjes om het jou als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Van boekhoudprogramma's, verzekeringen, financiën, efficiënte checklists, en nog veel meer dat jou helpt in het ondernemen.

Platform zzp, eenmanszaak, vof - WIL-LEM Administraties en Trainingen

Tips & Tools

Met de tips & tools in Willem's Kas ontvang je interessante en waardevolle tips en word je op de hoogte gehouden van allerlei nieuwe en mooie tools die -zodra jij ze gaat toepassen- jouw bedrijf zullen laten floreren!

Willem's Kas

Willem's Kas

Waarom nu deze naam? Wel dan zal ik je een verhaaltje vertellen over mijn vader Willem. Hij was econoom en werkte jaren bij Unilever als informatiespecialist. Hij beschikte over veel kennis, niet alleen door studie maar ook doordat hij allerlei nationale en internationale kranten nauwkeurig bestudeerde. Als je hem als kind een vraag stelde over je huiswerk dan kreeg je een antwoord van een half uur, tja natuurlijk begon je dan na 5 minuten al te zuchten en te steunen: 'oef had ik maar niks gevraagd'.

Ook zo zijn groentekas, waar hij met ontzettend veel TLC voor zorgde. Wat was hij daar trots op zeg. Heel veel zaadjes werden daar in die kas geplant en met veel liefde verzorgd. Het gevolg was dan wel vaak, dat we een week lang andijvie aten;-)

Toch zo achteraf, nu mijn vader er helaas niet meer is, kan ik dit alles bijzonder waarderen. En zo ontstond dus eigenlijk het idee voor Willem's Kas, een bron van informatie met veel liefde verzorgd. Heb je vragen of wil je graag jouw bijdrage leveren aan Willem's kas stuur dan een e-mail naar dekasvan@willem.nl.

Jouw feedback, reactie, waardering voor en bijdrage aan wordt bijzonder gewaardeerd.

Dankjewel, Marthe