Willem's Kas

Willem's Kas is een bron van informatie met veel liefde verzorgd. Bij de bouw van Willem's kas kan ik best wat hulp gebruiken. Dus geef me vooral feedback of beter nog stuur een mail naar info@willemadministraties.nl en vertel me waar jij graag informatie over wilt ontvangen. Ik zoek het voor je uit en zet alles in Willem's Kas. Zo helpen wij er samen ook andere ondernemers mee.

Informatiebron voor ondernemers: boekhouding, belastingen, financiën

Willem's Kas

Willem's Kas

Waarom nu deze naam? Wel dan zal ik je een verhaaltje vertellen over mijn vader Willem. Hij was econoom en werkte jaren bij Unilever als informatiespecialist. Hij beschikte over veel kennis, niet alleen door studie maar ook doordat hij allerlei nationale en internationale kranten nauwkeurig bestudeerde. Als je hem als kind een vraag stelde over je huiswerk dan kreeg je een antwoord van een half uur, tja natuurlijk begon je dan na 5 minuten al te zuchten en te steunen: 'oef had ik maar niks gevraagd'.

Ook zo zijn groentekas, waar hij met ontzettend veel TLC voor zorgde. Wat was hij daar trots op zeg. Heel veel zaadjes werden daar in die kas geplant en met veel liefde verzorgd. Het gevolg was dan wel vaak, dat we een week lang andijvie aten;-)

Toch zo achteraf, nu mijn vader er helaas niet meer is, kan ik dit alles bijzonder waarderen. En zo ontstond dus eigenlijk het idee voor Willem's Kas, een bron van informatie met veel liefde verzorgd. Bij de bouw van Willem's kas kan ik best wat hulp gebruiken. Dus geef me vooral feedback of beter nog stuur een mail naar info@willemadministraties.nl en vertel me waar jij graag informatie over wilt ontvangen. Ik zoek het voor je uit en zet alles in Willem's Kas. Zo helpen wij er samen ook andere ondernemers mee.

Jouw feedback, reactie, waardering voor en bijdrage aan wordt bijzonder gewaardeerd.

Dankjewel, Marthe

November 2019, aan deze pagina wordt hard gewerkt!