Droom Groot Start Goed

1-jarige Training Vitaliteit en Financiële Planning


Voor startende vrouwelijke ondernemers,

voor twijfelaars en worstelaars,

voor Grote Dromers die Goed van Start willen gaan,
en voor die vrouwen die hun hart willen volgen!

 

Eén keer per maand geef ik de training 'Droom Groot, Start Goed' aan jou die vrouwelijke startende ondernemer!  Deze is voor één dagdeel live met daarbij een heerlijke gezonde vegetarische lunch, ontspanningstechnieken, uitleg over jouw eigen spaar- en groeiplan. En de overige 364 dagen online.

Groepstraining


In kleine groepen van maximaal 6 personen

 
Voor startende vrouwelijke ondernemers,
voor twijfelaars en worstelaars,
voor Grote Dromers die Goed van Start willen gaan,
en voor die vrouwen die hun hart willen volgen!
 


Ondernemer, ga goed van start!

Eén keer per maand geef ik de training 'Droom Groot, Start Goed' aan jou die vrouwelijke startende ondernemer, die twijfelaar en worstelaar!

Financiën, Mindset, Voeding en Bewegen
Ik heb al mijn ervaringen in het ondernemende leven, en mijn kennis en kunde teruggebracht tot deze leuke training die ik geef aan kleine groepen, maximaal 6 personen. 
In deze training bespreek ik een aantal aspecten die zo belangrijk zijn 
in het ondernemen én in het leven.
 

  • Financiën
  • Mindset
  • Voeding
  • Bewegen


Moed, doorzettingsvermogen en vrijheid
Super dat je ervoor gekozen hebt om je eigen bedrijf te beginnen. Het vergt moed en doorzettingsvermogen. Maar het biedt ook de vrijheid jouw eigen pad te volgen. En wat is er nu mooier dan dat!

Ondernemen is net als het leven met Ups en Downs
Zelf heb ik ondervonden in de bijna 8 jaar dat ik nu ondernemer ben, dat het ontzettend belangrijk is, dat je je staande weet te houden want net als het leven kent het ondernemen ook veel ups en downs. Het is dus altijd belangrijk ten eerste goed voor jezelf te zorgen. Als je zelf helemaal lekker in je vel zit, kun je veel beter omgaan met lastige situaties en heb je ook veel meer te geven. En door te geven zul je gaan ontvangen!
 
Je hoeft het niet alleen te doen!
Op je ondernemende pad zul je je soms eenzaam voelen, daarom is het belangrijk dat je iemand in vertrouwen neemt dat kan een coach zijn, een mentor, een collega-ondernemer of zoals bij het platform PowerVrouwen, waar wij jou supporten met een team en met jouw mede PV-leden.

Wist je dat?

PowerVrouwen, platform voor vrouwelijke ondernemers in Nederland

Ik elke maand Picknick Talks verzorg voor het Platform PowerVrouwen 
in de omgeving van Barendrecht. Ontzettend leuk om te doen. Doe je een keer mee? 
Ik zorg voor heerlijk gezonde hapjes en drankjes. En je komt thuis met een goed gevulde maag, vol van bruisende energie, nieuwe ideeën én nieuwe  leuke contacten. 

Het Live Programma

 
Het live programma is één dagdeel en duurt ongeveer 4 uur. 

De dag ziet er als volgt uit:

  • 10:00-10:30: ontvangst en kennismaking met koffie, thee, water en een homemade gezonde traktatie


  • 10:30-11:00: visualisatie en naar aanleiding hiervan in je eigen notebook schrijven of tekenen. Ben je net als ik een beelddenker dan zul je je ideeën en gedachten liever tekenen. Doe wat goed voelt voor jou. Mijn ervaring is dat door te visualiseren of te mediteren er van alles gaat stromen en je helder voor ogen krijgt waar je blij van wordt. Daarom is het belangrijk altijd een notebook naast je te hebben liggen. Een handmade notebook, pennen en potloden ontvang je van mij:)


  • 11:00-12:00: d.m.v. diverse excel-templates leg ik je uit hoe je administratief en financieel goed van start gaat met je eigen bedrijf. Het omvat een eerste overzicht voor al jouw inkomsten en uitgaven. Een tweede overzicht voor jouw maandelijkse begroting en planning. En een derde overzicht dat echt exclusief en bijzonder is, want dit is mijn methode die ik hanteer sinds 2019 en ik noem dit hét 21 dagen spaar- en groeiplan en het is gebaseerd op een aflevering van de "I Love Lucy Show". Dit was een Amerikaanse comedyserie die van 1962 tot 1968 liep. De roodharige actrice Lucille Ball was de ster van de show. Na een periode van veel financiële zorgen bracht dit systeem de rust terug in mijn leven. Het werkt alleen in combinatie met de overige aspecten zoals werken aan je lichamelijke en geestelijke welzijn. Ik zal je hierin een jaar  lang begeleiden en indien gewenst is dit ook voor langer mogelijk.


  • 12:00-13:00: een homemade vegetarisch gezond buffet met koffie, thee en water


  • 13:00-13:30: ruimte voor vragen en uitdelen van 3 boeken. Een cadeau van mij voor jou én het zijn 3 boeken die voor mij life changing zijn geweest.


  • 13:30-14:00: meditatie met focus op de ademhaling en afsluitend napraten en uitwisselen van visitekaartjes/contactgegevens. 


Financieel Management

We gaan op een hele "fun way" aan de slag met alle geldstromen: met alles wat er in komt en alles wat er uit gaat en hoe jij daar eigen baas over bent en blijft!

Mindset


De juiste mindset door meditatie en visualisatie

Ik kwam er zelf pas achter op mijn 47e levensjaar hoe ontzettend belangrijk jouw mindset is. Meditatie en vooral visualisatie helpen daarbij. En ook zeker de juiste mensen om je heen die in je geloven en je stimuleren.

Voeding


Voeding_Training_Marthe_van_der_Linden

Steeds meer en meer wordt er gelukkig aandacht geschonken aan gezonde voeding! Ik heb rond mijn 30e levensjaar een opleiding gevolgd tot natuurvoedingskok- en consulent. 

Zelf kook en eet ik bourgondisch vegetarisch/veganistisch. Gezonde voeding en een gezonde vitale leefwijze blijft mijn interesse houden en ik verdiep me daar momenteel verder in door cursussen te volgen bij de Better Health Academy. Door veel en zeer gevarieerde boeken te lezen over voeding. En door veel te experimenteren in de keuken.

Beweging


Beweging_training_vrouwelijke_ondernemers_marthe_van_der_linden

Bewegen is niet alleen goed voor het lijf maar ook voor je koppie: die mindset!  Kies voor datgene wat bij je past en dat goed te combineren is met jouw dagelijks leven. Ik heb zelf 2 honden en wandel dagelijks een aantal keren per dag. 

Ken je geldstromen!

Een cruciaal onderdeel van je eigen bedrijf is het managen van alle geldstromen. Wat komt erin en wat gaat eruit?

 

Hou overzicht en creëer inzicht!

Zodra er over geld, financiën, administratie en belastingen wordt gesproken, stokt de adem en raken veel mensen van slag, geïrriteerd of hebben ze zoiets van "daar snap ik toch niks van, dat besteed ik allemaal wel uit aan iemand die er verstand van heeft". 

 

Als boekhouder, financieel manager én ondernemer zeg ik "doe beide" hou het overzicht, verhoog je financiële intelligentie en besteed die zaken uit waar je geen tijd voor hebt of waar je onvoldoende kennis van hebt. Besteed je dingen uit maak dan duidelijke en heldere afspraken en vraag om samenwerking niet om tegenwerking d.w.z. zorg ervoor dat je een goede match hebt en dat een ander goed met je meedenkt.

 

Ik heb zelf de nodige struggles gehad in het ondernemen en sinds 2019 gaat het goed, ik doe steeds meer de 'things I love', zoals deze superleuke trainingen voor de startende vrouwelijke ondernemer.

 

Daarnaast blijf ik werken aan de juiste balans én aan mijn persoonlijke ontwikkeling door diverse trainingen te volgen, zoals in september start ik met de training 'De Adem als Medicijn' en volgend jaar ga ik mij verder verdiepen in gezonde voeding. Altijd blijven leren, bestuderen en verdiepen dat is MIJN MOTTO EN WIJZE RAAD!

Over Marthe

Iedereen heeft een eigen verhaal. Wie ben ik? Hoe is deze gave training ontstaan waar ik zelf ook zo enthousiast over ben en heel veel plezier aan beleef? 
Pak een kopje thee en lees meer:)

Mooie Bonussen


Het programma van die middag duurt 4 uur en daar zitten maar liefst 8 hele mooie bonussen bij waarbij je 1 jaar lang online begeleid wordt


3 Boeken

Een handmade Notebook

Een homemade vegetarische lunch

Keuze uit heerlijke theesoorten

Eén jaar lang ondernemerstips

3 Excel-templates

4 x per jaar online bijeenkomst

1 jaar lang gratis lidmaatschap  bij het Platform PowerVrouwen


Investering


Betalen in termijnen is ook mogelijk
 

Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging en de factuur. Bewaar deze bij jouw administratie, want deze training valt onder workshops, cursussen en trainingen en is daarom aftrekbaar. En de btw mag je terug vragen bij de eerstvolgende btw aangifte! 

 

Droom Groot Start Goed 

 
Deze investering bedraagt € 567,50 inclusief 21% btwLaat je niet weerhouden door angsten en onzekerheden.

Geloof in jezelf en omring je met mensen die jou stimuleren, aanmoedigen en van wie je kunt leren.


DROOM GROOT EN START GOED!