Wat zeggen anderen 

over WIL-LEM

Met alleen vakkennis, werk- en levenservaring én een mooie website ben je er 
natuurlijk nog niet. Een klantenkring bouw je langzaam op door je voor meer dan 100 procent in te zetten. Het is dan ook geweldig dat steeds meer leuke, creatieve en passievolle mensen WIL-LEM weten te vinden.

Marit van der Kolk

WIL-LEM Administraties voldoet aan al mijn wensen. In afspraken maken is Marthe flexibel, de boekhouding kan thuis opgehaald worden of je kan het brengen. 
Marthe is altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Hierbij komt ze dan ook met een duidelijke uitleg. Ook vind ik het prettig dat WIL-LEM werkt met abonnementen, dan weet ik precies wat de kosten zijn en kom ik niet voor verrassingen te staan. Kortom: Een aanrader!

Vincent Guittart

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van WIL-LEM Administraties. Voor een warhoofd als ik is het voeren van een goede administratie een flinke worsteling gebleken. Marthe heeft mij geholpen om de boel weer op de rails te krijgen. Voor mij als zzp-er is het heel fijn dat mijn bedrijfje niet wordt gezien als een kruimeltje, maar dat ik de specifieke behandeling en adviezen krijg die nodig zijn. Echt een aanrader!

Iris

Ik ben erg tevreden over WIL-LEM administraties. Een administratie bijhouden en al die ingewikkelde zaken bij de belastingdienst is altijd een heel gedoe en als 'creatief' ondernemer heb ik daar amper tijd voor en ben daarom heel blij dat Marthe me kan helpen! Ze beantwoord mijn vragen ook altijd snel en is heel duidelijk in haar verhaal, super fijn!
Echt een aanrader voor iedere zelfstandige.

Hanneke

Via via hoorde ik over de goede service van Marthe. Als startend ondernemer had ik al twee boekhouders 'versleten' waar ik niet tevreden over was, dus ik was erg benieuwd. En ik ben erg blij met Marthe. Ze legt alles duidelijk uit, komt thuis mijn administratie ophalen om te verwerken (service!) en maakt duidelijke overzichten van mijn cijfers. Daar komt bij dat ze al mijn vragen kan beantwoorden en haar afspraken keurig nakomt. Ik raad haar van harte aan bij andere zzp'ers!

Birgit Charles-BIM Muurschildering

Marthe helpt mij sinds kort met mijn boekhouding voor mijn eenmanszaak. De eerste twee jaar heb ik het zelf gedaan en dacht dat ik het wel goed begreep. Nu blijkt dat ik toch aardig wat dingen over het hoofd zag of niet begreep. Ze heeft het goed voor me op een rijtje gezet en reageert elke keer snel - geen week wachten op een antwoord dus. Het mooiste is dat ik dankzij haar hulp geld van de belasting terug krijg (BTW-aangifte) en veel minder inkomstenbelasting hoef te betalen dan verwacht. 

Wil-lem Administraties is echt een aanrader voor de startende zelfstandig ondernemer - en de meer gevorderden!

Olga Korstanje

Sinds 2014 verzorgt WIL-LEM mijn administratie. Het eerste kwartaal is afgerond met een fijne inzichtelijke evaluatie. Omdat ik in mijn studiowinkel werk met inkoop, consignatie en eigen werk is de administratie vrij complex. Marthe geeft daar goed advies in.
Ik ben zeer tevreden; de verschillende 'abonnementen' geven je vantevoren duidelijkheid over wat je kunt verwachten en de kosten die daarbij komen. Én..Marthe komt 'aan huis' - ook fijn!

Meer referenties zijn te vinden op mijn facebook- en linkedinpagina.