GroepsWorkshop van 10:00 - 16:00

Jouw BusinessPlan vertaald naar Jouw BusinessWebsite 

Samen gaan wij één dag werken om jouw plannen, jouw ideeën en jouw BusinessDroom visueel in kaart te brengen. Dat doen we door te bouwen aan jouw Eigen BusinessWebsite

Er is niets leukers dan stapje voor stapje jouw eigen website bouwen.
Je hebt je plannen, ideeën en dromen duidelijk voor je in gedachten. Misschien heb je al een Businessplan op papier staan. Maar wat nu? Hoe nu verder?

Een website mag je zien als één grote visitekaart. Eén groot visueel overzicht van wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Als mens én als bedrijf ben je continue in ontwikkeling. En jouw website gaat mee in die ontwikkeling. Het is dan ook super mooi en wel zo praktisch als je jouw Visitekaart zelf altijd up-to-date kunt houden.

Samen gaan wij Jouw Businessplannen omtoveren tot een Visueel Geheel.
Dat doen we door eerst wat vragen door te nemen en op een groot A3 vel de grote lijnen uit te zetten. Dan gaan we bouwen, stap voor stap, steen voor steen aan jouw website.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met een BusinessWebsite die staat. Pas als je zelf helemaal tevreden bent, druk je op de knop Publiceren en dan ben je Live!

Deze workshop is één dag van 10:00 - 16:00 
inclusief een goed verzorgde homemade lunch. 
De prijs is € 175,- exclusief 21% btw inclusief de lunch en 
werkmaterialen. 

Je betaalt op de dag zelf nog voor de hostingkosten van de websiteprovider en deze bedragen ongeveer € 165,- excl. 21% btw. En dat is voor één jaarabonnement.