Praktijkopleiding Eigen Boekhoudkantoor

Met per direct werkgarantie

Vanaf november 2022


Heb jij -man of vrouw- altijd al een eigen Boekhoudkantoor gewild? 

Ben je als administratief medewerker in loondienst bij een administratie- of boekhoudkantoor. En wil je nu eindelijk wel eens die stap zetten en voor jezelf beginnen?

Ben je wellicht al begonnen maar vraag je je nu af "Wat nu, hoe nu verder, hoe kom ik aan mijn klanten en hoe organiseer ik de hele boel. Kortom waar moet ik beginnen?"

Heb je affinititeit met cijfers, ordenen en structuur aanbrengen in administratie?

Wil je een carriéreswitch of een nieuwe start?

Uniek werk- en leertraject met per direct al opdrachtgevers en dus werkgarantie!

Persoonlijke begeleiding door Marthe van der Linden

Vanaf november 2022 heb ik ruimte om jou 1 jaar lang persoonlijk te begeleiden met de start en bouw van jouw eigen Administratie- en Boekhoudkantoor.

Het is een leuk en zeer praktijkgericht traject, waarbij je ook per direct werk uit gaat voeren voor zowel mijn bedrijven als voor mijn samenwerkende partner in Waalwijk

Je kunt vanuit huis werken en voor de persoonlijke begeleiding dien je zo'n 4 tot 6 uur per week te reserveren en dan naar de locatie in Barendrecht en/of in Waalwijk te komen.

Een Eigen Administratie- en Boekhoudkantoor

Je eigen bedrijf!

Het is leuk. Het is spannend. Het is een uitdaging.

Een eigen Administratie- en Boekhoudkantoor is leuk en veelzijdig én je bent vrijwel verzekerd van een maandelijks terugkerend inkomen. Dus je kunt er goed van leven.


Met dit unieke leer- en werktraject heb je per direct mij als zowel Praktijktrainer én als Opdrachtgever. Daarnaast ga je ook werkzaamheden verrichten voor mijn samenwerkende partner en wordt ook hij jouw Opdrachtgever. 

Uiteraard gaan wij een samenwerking aan voor zeker 1 jaar en bij voorkeur dus ook langer. Een goede match is dus wel zo belangrijk. Vandaar dat ik graag eerst persoonlijk met je in gesprek ga. Daarvoor nodig ik je graag uit op mijn werkplek in Barendrecht.

Twee werkplekken

WIL-LEM Administraties en Trainingen, Opleiding Eigen Boekhoudkantoor

Locatie in Barendrecht

De locatie in Barendrecht bestaat uit een werkplek en deze is met 1 tussendeur verbonden aan de ontvangstruimte

De persoonlijke begeleiding en training vindt hier voornamelijk plaats.

Ook bestaat er de mogelijkheid deze ruimte voor jou te gebruiken als werkplek en voor het ontvangen van je eigen klanten.

Het is een fijne werkplek om in te werken en de ontvangstruimte is sfeervol. Beide ruimten zijn ingericht door een Feng Shui Designer

Werkplek in Waalwijk, Eigen Boekhoudkantoor

Locatie in Waalwijk

Op de locatie in Waalwijk zit mijn samenwerkende partner, een leuke enthousiaste man van 34 jaar met passie voor dit vak en hart voor de mens.

Hij heeft zijn administratiekantoor in 2018 opgericht. 

Hij heeft een achtergrond als elektricien. Dus compleet wat anders. Hij heeft een echte carriereswitch gemaakt.

Ik ben hem gaan begeleiden bij de start en opbouw van zijn bedrijf.

En nu help ik hem bij zijn groei want hij groeit hard.

Kamil in Waalwijk heeft zijn eigen administratie- en advieskantoor. Hij wordt door mij bijgestaan, door zijn vriendin en door een virtual assistant. Hij biedt hele brede administratieve dienstverlening en heeft zowel particuliere klanten als ook veel ondernemers in het MKB als klant, met name veel bouwbedrijven. 

Over mij

Ik heb een achtergrond van meer dan 20 jaar in de Accountancy wereld. 

In 2014 heb ik mijn eigen Administratiekantoor opgezet. 

Vanaf 2018 ben ik mij meer gaan richten op het geven van trainingen. 

Vanaf 2022 ben ik mijn administratiekantoor aan het afbouwen en richt ik mij meer op het geven van praktijkgerichte trainingen aan met name startende ondernemers.

Investering voor dit unieke traject

Dit traject van 1 jaar is een investering voor jou in tijd, geld en energie. Voor mij is dit een waardevolle investering in tijd en energie. Ook in geld want ik ga werk aan jou uitbesteden. Beide gaan geleidelijk en in goed overleg. 

Met uitzondering van vakantie is het belangrijk dat je zo'n 4 tot 6 uur per week beschikbaar bent en bereid bent om naar Barendrecht te komen. De verwachting is ook dat je met enige regelmaat naar Waalwijk gaat.

Uiteraard ga ik je ook helpen met alle aspecten en facetten die aan bod komen bij het zelfstandig ondernemerschap zoals je eigen website, sociale media, software programma's, enzovoorts.

Deze investering bedraagt voor 1 jaar € 25.200,- excl. btw. Dit mag uiteraard betaald worden in maandelijkse termijnen van € 2.100,- excl. btw.

Bij betaling in 1 keer verstrek ik een korting en bedraagt het bedrag € 20.000,- excl. btw.

Dat is een hele investering, dat zou het voor mij ook zijn. Wel een hele waardevolle, omdat je naast hele persoonlijke praktijkbegeleiding, ook direct zelf gaat verdienen. Dus die investering kun je -als je er echt voor de volle 100% voor wilt gaan- prima terug verdienen. 

Heb je echte interesse, maar kun je het nu niet betalen, dan denk ik uiteraard graag met je mee hoe we dit kunnen financieren.

Yes, dit lijkt me geweldig!


Bij echte interesse, ontvang ik heel graag jouw motivatiebrief per e-mail en deze kun je richten aan Marthe van der Linden en het mailadres vind je hieronder.

Ik kan me voorstellen dat je ook al wat vragen hebt, die kun je uiteraard ook gelijk in jouw mail stellen.

Na ontvangst, neem ik zsm contact met je op.

Marthe van der Linden, eigenaar van WIL-LEM Administraties en Trainingen