Over Marthe

(Geboren op 14 januari 1972)

Financieel planner & manager, boekhouder, administrateur, belastingconsulent, verbinder, trainer, investeerder, gepassioneerd, een tikkie eigenwijs én bovenal zelfstandig ondernemer

Marthe van der Linden_WIL-LEM_Administraties_en_Trainingen

WIL-LEM

 

WIL-LEM Administraties en Trainingen is opgericht door Marthe van der Linden.


Na meer dan 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt en meer dan 500 x administraties en belastingaangiften te hebben verzorgd voor het Midden-en Kleinbedrijf, ben ik begin 2014 met 
WIL-LEM Administraties begonnen. En in 2018 zijn daar de Trainingen bij gekomen. Inmiddels is 
WIL-LEM zoveel meer dan alleen een administratiekantoor dus een nieuwe website was wel op zijn plaats. En daar ben ik best heel trots op.

 

Boekhouder Barendrecht en omgeving

PASSIE

Na het atheneum, nu alweer zo'n 28 jaar geleden, ben ik de studie tolk-vertaler gaan volgen aan de Universiteit van Antwerpen. Ik bleek daar toch niet helemaal op mijn plek te zitten. Ik ging werken en kreeg de kans de boekhouding op te zetten bij een klein bedrijf. Ik kwam erachter dat ik daar best goed in was en dat mijn passie meer bij de cijfers lag.  

In mijn bedrijf richt ik mij op de kleine zelfstandige: de zzp'er, de eenmanszaken, de vof's. Het contact met de mens achter het bedrijf vind ik erg leuk en ik probeer mensen met elkaar te verbinden. Sinds 2018 richt ik mij naast de administraties op het geven van trainingen. 

Ik heb veel passies en schrijven en illustreren horen daar zeker bij, deze twee pas ik dan ook zoveel mogelijk toe in mijn werk. Ik ben zelf een beelddenker en ik heb gemerkt dat als je iets visueel maakt, dit meerwaarde toe kan voegen aan cijfers en tekst. 

Boekhouder Barendrecht en omgeving

LIEFDE

Mijn vader heette WILLEM. Hij was econoom, en met hem heb ik mijn eerste eigen belastingaangifte ingevuld. 
Ik zal de liefde voor cijfertjes waarschijnlijk dan ook niet van een vreemde hebben. 


Familie en vrienden zijn belangrijk voor me. Het helpt me elke keer weer de juiste balans te vinden tussen privé en werk.

Met mijn 2 Spaanse viervoeters trek ik regelmatig de natuur in om mijn hoofd even leeg te maken en tot nieuwe inzichten te komen.

En voor chocola mag je me altijd wakker maken;-)Boekhouder Barendrecht en omgeving

In Balans


Hoogsensitief, beelddenker, gestructureerd, creatief, gepassioneerd, steenbokkerig, eigen wijze volgend, altijd in beweging, vol met ideeën, juiste focus, eigen bedrijf, een gezonde balans gevonden!

Kennis maken

Ben je benieuwd naar wat WIL-LEM voor jou kan betekenen? Dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee in Barendrecht of ergens halverwege. Of voor nu online via zoom, dan stuur ik je een uitnodiging.
Vul het contactformulier in of stuur een e-mailbericht dan plannen we snel een vrijblijvende afspraak in.

Met ondernemende groet, Marthe