Administratiekantoor in Barendrecht voor zzp, eenmanszaken en vof's!

WIL-LEM Administraties


WIL-LEM Administraties is een administratiekantoor voor de kleine zelfstandige: de zzp'er, de eenmansbedrijven en de vof's met en zonder personeel. Wil jij je administratie, boekhouding en belastingaangiften geheel of voor een deel uitbesteden dan helpen wij jou graag.

De administratieve dienstverlening van WIL-LEM bestaat uit:

Startersbegeleiding

Wat super dat je de stap hebt genomen voor jezelf te beginnen. Wij helpen jou graag op de juiste administratieve weg. Maak een keuze uit onze abonnementen of neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Administratie opzetten

Bij een eigen bedrijf hoort een administratie. Een administratie bestaat al snel uit je verkoopfacturen, je inkomende facturen en bonnetjes en een bankrekening. Hoe hou je dit nu efficiënt bij. WIL-LEM helpt jou graag verder met één van onze abonnementen of neem eerst eens vrijblijvend contact op.

Boekhoudkundige verwerking

Heb je je administratie op orde dan moeten alle stukken boekhoudkundig worden verwerkt zodat je een samenhangend geheel van jouw cijfers krijgt. Dit heb je onder andere nodig om belastingaangifte te doen maar ook bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek.  

WIL-LEM gebruikt hiervoor diverse boekhoudprogramma's:


Maak je keuze of neem contact op voor aanvullende informatie.

Verzorgen BTW aangiften

Als ondernemer krijg je te maken met belastingen. En bijna elke ondernemer krijgt te maken met de btw-aangifte. Meestal doe je als ondernemer 1 x per kwartaal aangifte. WIL-LEM doet dit al jaren voor vele ondernemers. Wil jij dit ook graag uitbesteden. Kies dan het bijbehorende abonnement of neem vandaag nog contact op voor meer informatie. 

Tussentijdse rapportages

Besteed jij je administratie uit aan WIL-LEM dan wil je natuurlijk ook graag op de hoogte worden gehouden. 
WIL-LEM doet dit met tussentijdse kwartaaloverzichten van jouw cijfers met uitleg en/of tips. Stel je dit op prijs, kies dan jouw abonnement uit of neem contact op.

Opmaak jaarrapport

Na afloop van het jaar ontvang je van WIL-LEM een overzicht van jouw cijfers. Deze bestaat uit een balans, een winst-en verliesrekening en enkele bijlagen met uitleg. Maak een keuze uit het juiste abonnement of maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Verzorgen IB-aangiften

Aan de hand van het definitieve jaarrapport en de diverse aanvullende jaaropgaven/stukken vult WIL-LEM de aangifte in. Dat kan voor jou alleen, maar ook voor jouw fiscale partner. Kies het abonnement wat bij jou past of neem contact met WIL-LEM op.

Verzorgen salarisadministratie

WIL-LEM werkt samen met Sier Remmers Boer voor het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en alles wat erbij komt kijken als je te maken hebt of krijgt met personeel. Dit gaat tegen vaste tarieven, kijk bij onze abonnementen of neem contact met ons op.

Bij alle abonnementen is inbegrepen dat je onbeperkt vragen mag stellen. Stel mij je vraag en ik zorg voor het antwoord. Dat doe ik zelf door mijn vakliteratuur er op na te slaan of speurwerk te verrichten of ik leg jouw hele specifieke vraag voor aan een expert.

Vraag én antwoord worden in Willem's Kas geplaatst zodat jij bent geholpen, ik mijn vakkennis op peil hou en wij samen andere ondernemers helpen. Een win-win-win-situatie dus!