Abonnementen

WIL-LEM werkt zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. Afhankelijk van waar je behoefte naar uit gaat, stellen wij het abonnement vast. Vervolgens ontvang je elke 1e dag van de maand een factuur, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je niet pas achteraf geconfronteerd wordt met één grote nota.

WIL-LEM snapt als kleine zelfstandige heel goed dat je wilt weten wat je moet betalen voor het uitbesteden van je boekhouding. Daarom werken wij met abonnementen. Dit doen wij al vanaf het begin zo en dat werkt voor bijna al onze klanten heel prettig. Een enkele klant ontvangt zijn nota liever achteraf en dat is ook prima. 

In 2019 bestaan wij alweer 5 jaar en in die jaren hebben wij veel geleerd en gezien wat goed werkt bij onze klanten. Onderstaande abonnementen zijn op basis van die kennis en ervaring opgebouwd. Wel is natuurlijk elk bedrijf anders en komt er veel meer administratieve rompslomp kijken bij een winkel dan bij een bedrijf dat dienstverlenend werkt.  

Neem dus vooral eerst contact met ons op en vertel wat meer over jezelf en jouw bedrijf. Wij maken dan een abonnement dat aansluit bij jouw wensen en dat past bij jouw bedrijf.

Vaste prijsafspraken

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Factuurabonnement 

Ben je nu veel tijd kwijt met facturen maken of weet je eigenlijk niet zeker of je het allemaal wel goed doet. Dan is dit abonnement iets voor jou, want WIL-LEM doet dit graag voor je. 


Jaarabonnement 

Doe jij alles liever zelf, maar wil je na afloop van het jaar de controle, de opmaak van de jaarcijfers en het invullen van de inkomstenbelasting liever aan WIL-LEM overlaten, kies dan voor een jaarabonnement.

Kwartaalabonnement

Hou jij zelf netjes alle papieren of digitale administratieve stukken bij. Maar kom je niet verder dan dat puur door gebrek aan tijd of aan kennis. Dan is dit abonnement een uitkomst voor jou.

Vaste prijsafspraken

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Maandabonnement 

Hou jij zelf netjes alle papieren of digitale administratieve stukken bij. Maar kom je niet verder dan dat puur door gebrek aan tijd of aan kennis. Dit abonnement biedt hetzelfde als het kwartaalabonnement met dit verschil dat jouw administratie elke maand wordt verwerkt en je ook elke maand een inzichtelijk overzicht ontvangt.

Personeelsabonnement 

Zodra je mensen in dienst gaat nemen, verander je van ondernemer ineens in een werkgever. En krijg je niet alleen te maken met het uit betalen van salarissen maar ook met aangifte loonheffingen. En de diverse bijkomende zaken zoals het opstellen van contracten en het bijhouden van een personeelsdossier. WIL-LEM helpt jou hier graag verder mee en doet dit in samenwerking met Sier Remmers Boer.

Trainingsabonnement

Wil jij je boekhouding en belastingaangiften helemaal niet uitbesteden maar wil je het gewoon allemaal zelf doen maar ontbreekt het je aan voldoende kennis. Dan zijn de praktische trainingen van WIL-LEM een uitkomst voor jou. Je doorloopt  stapsgewijs een individueel traject, bestaande uit 5 modules. Elke module is ook afzonderlijk te volgen. En je hoeft het bedrag niet in 1 keer te betalen maar betaalt gewoon in maandelijkse termijnen. 

Overige tarieven per 1 januari 2019

Administratieve werkzaamheden die niet als dusdanig in de abonnementen omschreven zijn worden gefactureerd tegen een uurtarief van € 48,- exclusief 21% btw. Voor fiscale advisering geldt een uurtarief van € 135,- exclusief 21% btw.