Abonnementen

WIL-LEM werkt zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. Afhankelijk van waar je behoefte naar uit gaat, stellen wij het abonnement vast. Vervolgens ontvang je elke 1e dag van de maand een factuur, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je niet pas achteraf geconfronteerd wordt met één grote nota.

De prijzen voor de trainingen vind je hier:

Boekhouder in Barendrecht voor de kleine ondernemer

WIL-LEM snapt als kleine zelfstandige heel goed dat je wilt weten wat je moet betalen voor het uitbesteden van je boekhouding. Daarom werken wij met abonnementen. Dit doen wij al vanaf het begin zo en dat werkt voor bijna al onze klanten heel prettig. Een enkele klant ontvangt zijn nota liever achteraf en dat is ook prima. 

In 2020 bestaan wij alweer 6 jaar en in die jaren hebben wij veel geleerd en gezien wat goed werkt bij onze klanten. Onderstaande abonnementen zijn op basis van die kennis en ervaring opgebouwd. Wel is natuurlijk elk bedrijf anders en komt er veel meer administratieve rompslomp kijken bij een winkel dan bij een bedrijf dat dienstverlenend werkt.  

Neem dus vooral eerst contact met ons op en vertel wat meer over jezelf en jouw bedrijf. Wij maken dan een abonnement dat aansluit bij jouw wensen en dat past bij jouw bedrijf.

Vaste prijsafspraken

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Abonnement Starter

Dit unieke abonnement is ideaal voor de startende ondernemer. 1 jaar lang krijg je jouw eigen persoonlijke assistent. 

Voor jou:

+ Kennismakingsgesprek 
+ Diverse advisering  
+ Handige tips en excelbestanden om jouw bonnetjes te verwerken
+ 5 praktische handleidingen 'Vertel het me nu gewoon eens in 'Jip en Janneke taal'. 

Na dit jaar ben je een stuk wijzer en 'self supporting' op het gebied van administratie, boekhouden en belastingen.

Abonnement Maatwerk

Soms is het lastig kiezen. Dat snappen wij bij WIL-LEM goed. Daarom leveren wij ook maatwerk. Naar aanleiding van een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij jouw wensen in kaart met daaraan gekoppeld een passende prijs per maand. 

Je kunt bij WIL-LEM al terecht 
vanaf € 19,95 per maand. Hiermee heb je dan het startersabonnement. Dat kan aangepast en aangevuld worden zodat het bij jou aansluit.

Vaste prijsafspraken

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Jaarabonnement 

Doe jij alles liever zelf, maar wil je na afloop van het jaar de controle, de opmaak van de jaarcijfers en het invullen van de inkomstenbelasting liever aan WIL-LEM overlaten, kies dan voor een jaarabonnement.

Verwerk je je bonnetjes en facturen nu in excel en doe jezelf elk kwartaal aangifte voor de omzetbelasting. Helemaal prima. 

Geef na afloop van het jaar jouw excelbestanden en digitale en/of papieren bonnetjes aan WIL-LEM en wij zorgen voor:
-controle
-opmaak jaarrekening
-aangifte inkomstenbelasting

Kwartaalabonnement

Hou jij zelf netjes alle papieren of digitale administratieve stukken bij. Maar kom je niet verder dan dat puur door gebrek aan tijd of aan kennis. Dan is dit abonnement een uitkomst voor jou.

Heb jij bijvoorbeeld een winkel en/of een webshop dan heb je al vaak je handen vol. Het lukt je allemaal nog net om alle papieren in een ordner te stoppen voor de boekhouding en dan houdt het toch echt op.

Wat is het dan fijn als WIL-LEM jouw map op komt halen of als je de administratie zo af kunt geven. Wij zorgen voor:
-boekhoudkundige verwerking
-kwartaal btw aangifte
-overzicht kwartaalcijfers
-jaarrekening
-aangifte inkomstenbelasting 

Vaste prijsafspraken

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Maandabonnement 

Hou jij zelf netjes alle papieren of digitale administratieve stukken bij. Maar kom je niet verder dan dat puur door gebrek aan tijd of aan kennis. Dit abonnement biedt hetzelfde als het kwartaalabonnement met dit verschil dat jouw administratie elke maand wordt verwerkt en je ook elke maand een inzichtelijk overzicht ontvangt.Personeelsabonnement 

Zodra je mensen in dienst gaat nemen, verander je van ondernemer ineens in een werkgever. En krijg je niet alleen te maken met het uit betalen van salarissen maar ook met aangifte loonheffingen. En de diverse bijkomende zaken zoals het opstellen van contracten en het bijhouden van een personeelsdossier. WIL-LEM helpt jou hier graag verder mee en doet dit in samenwerking met Sier Remmers Boer.

Overige tarieven per 1 januari 2020

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

  • Voor langere tijd persoonlijke begeleiding nodig? Dat doen wij tegen € 40,- per uur.
  • Administratieve werkzaamheden die niet als dusdanig in de abonnementen omschreven zijn worden gefactureerd tegen een uurtarief van € 50,-.
  • Voor boekhoudkundige verwerking, controlewerk, opmaak jaarrekening en aangiften btw en inkomstenbelasting geldt een uurtarief van € 58,-. Dit geldt als je geen keuze maakt voor één van bovenstaande abonnementen.
  • Voor boekhoudkundige verwerking van alle administratieve mutaties binnen jouw bedrijf kun je ook kiezen voor de abonnementen van WILLEM, PA. Digitaal en papierloos!
  • Wij werken samen met andere ondernemers en zij hanteren hun eigen tarieven. Wij stemmen dit altijd eerst met jou af. Zo geldt voor fiscale advisering -door een externe belastingadviseur-een uurtarief van € 135,-.
  • Voor de trainingen en brainstormsessies , gelden vaste prijzen. Klik op onderstaande button voor een volledig overzicht.


Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvende afspraak inplannen, dan kun je altijd contact  opnemen via telefoon, whatsapp, sms, e-mail of vul het contactformulier in.

Bij alle abonnementen is inbegrepen dat je onbeperkt vragen mag stellen. Stel mij je vraag en ik zorg voor het antwoord. Dat doe ik zelf door mijn vakliteratuur er op na te slaan of speurwerk te verrichten of ik leg jouw hele specifieke vraag voor aan een expert.

Vraag én antwoord worden in Willem's Kas geplaatst zodat jij bent geholpen, ik mijn vakkennis op peil hou en wij samen andere ondernemers helpen. Een win-win-win-situatie dus!