Missie en visie van WIL-LEM Administraties, hulp bij administratie, boekhouding, belastingen, financiën en trainingen

Missie van WIL-LEM

Het is de missie van WIL-LEM financiële rust te brengen onder alle kleine ondernemers. Zodat zij volop kunnen ondernemen zonder financiële zorgen. Dit doet WIL-LEM door orde te scheppen in de administratie, inzicht te creëren in de cijfers en mensen stap voor stap te begeleiden in het administratieve en boekhoudkundige proces zodat zij hier zelf mee aan de slag kunnen.


Administratie, boekhouding en belastingen in Barendrecht en omgeving

WIL-LEM Administraties is een administratiekantoor voor de kleine zelfstandige ondernemer. De zzp'er, de eenmansbedrijven en de vof's mét en zonder personeel. Wil jij je administratie, boekhouding en belastingaangiften geheel of voor een deel uitbesteden dan helpen wij jou graag.

zelf aan de slag met je boekhouding, WIL-LEM Administraties geeft trainingen

WIL-LEM Trainingen is er voor al die ondernemers die graag zelf met hun boekhouding aan de slag gaan. In de trainingen leer je stapsgewijs hoe je op efficiënte wijze je eigen administratie bij kunt houden én hoe je deze kan verwerken in een boekhoudprogramma. Zodat je uiteindelijk zelf je jaarcijfers en belastingaangifte op kan maken.

Administratiekantoor: boekhouding voor een deel of geheel uitbesteden tegen vaste prijzen

WIL-LEM werkt zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. Afhankelijk van waar je behoefte naar uit gaat, stellen wij het abonnement vast.  Vervolgens ontvang je elke 1e dag van de maand een factuur, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je niet pas achteraf geconfronteerd wordt met één grote nota.

WIL-LEM Administraties werkt samen met Sier Remmers Boer en L.A. de Wit Administraties

WIL-LEM is begonnen als een eenmansbedrijf en zal dat voorlopig ook blijven. Nu bestaat WIL-LEM alweer 5 jaar en alleen is het soms best wel heel veel. Daarom werkt WIL-LEM graag samen met andere ondernemers. Denk jij dat jouw bedrijf van toegevoegde waarde is voor WIL-LEM, neem dan vandaag nog contact op.

Kennis maken

Ben je benieuwd naar wat WIL-LEM 
voor jou kan betekenen.
Dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee bij mij in Barendrecht of ergens halverwege.
Vul het contactformulier in of stuur een e-mailbericht dan plannen we snel een 
geheel vrijblijvende afspraak in.


Vrijblijvende afspraak maken met WIL-LEM Administraties?