Missie van WIL-LEM

Het is de missie van WIL-LEM financiële rust te brengen onder alle kleine ondernemers. Zodat zij volop kunnen ondernemen zonder financiële zorgen. Dit doet WIL-LEM door orde te scheppen in de administratie, inzicht te creëren in de cijfers en mensen stap voor stap te begeleiden in het administratieve en boekhoudkundige proces zodat zij hier zelf mee aan de slag kunnen.


Feest bij WIL-LEM

WIL-LEM bestaat alweer 5 jaar en dat vieren wij het gehele jaar door met allerlei kadootjes voor onze vaste klanten. Én met een leuk
'welkom bij WIL-LEM' geschenk voor onze nieuwe klanten.

Nieuwe klanten ontvangen 10% korting op alle abonnementen


WIL-LEM Administraties is een administratiekantoor voor de kleine zelfstandige ondernemer. De zzp'er, de eenmansbedrijven en de vof's mét en zonder personeel. Wil jij je administratie, boekhouding en belastingaangiften geheel of voor een deel uitbesteden dan helpen wij jou graag.

WIL-LEM Trainingen is er voor al die ondernemers die graag zelf met hun boekhouding aan de slag gaan. In de trainingen leer je stapsgewijs hoe je op efficiënte wijze je eigen administratie bij kunt houden én hoe je deze kan verwerken in een boekhoudprogramma. Zodat je uiteindelijk zelf je jaarcijfers en belastingaangifte op kan maken.

WIL-LEM werkt zoveel mogelijk met vaste prijsafspraken. Afhankelijk van waar je behoefte naar uit gaat, stellen wij het abonnement vast.  Vervolgens ontvang je elke 1e dag van de maand een factuur, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en je niet pas achteraf geconfronteerd wordt met één grote nota.

WIL-LEM is begonnen als een eenmansbedrijf en zal dat voorlopig ook blijven. Nu bestaat WIL-LEM alweer 5 jaar en alleen is het soms best wel heel veel. Daarom werkt WIL-LEM graag samen met andere ondernemers. Denk jij dat jouw bedrijf van toegevoegde waarde is voor WIL-LEM, neem dan vandaag nog contact op.

Kennis maken

Ben je benieuwd naar wat WIL-LEM voor jou kan betekenen.
Dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee in het DE Café in Rotterdam (bij het Centraal Station).
Vul het contactformulier in of stuur een e-mailbericht dan plannen we snel een afspraak